Зима в Община Чепеларе

Чепеларе е сред най-популярните дестинации в Европа за зимен туризъм. Голяма част от територията на Общината е покрита с красива природа, която предлага богати възможности за всички видове зимни планински спортове. Гордостта на Чепеларе са ски зоните Пампорово и Мечи Чал, които ежегодно привличат огромен брой български и чуждестранни туристи. 

Ски зоните в Чепеларе предлагат много добри условия за практикуване на разнообразни зимни спортове, благодарение не само на благоприятния климат, но и на модерното оборудване за поддържане на пистите и обслужване на всички избрали да се забавляват в някои от ски пистите в региона.

Когато зимния сезон е в разгара си, то разходката в планината или карането на ски винаги е добра идея, а Чепеларе е отлична дестинации за зимен туризъм не само в компанията на семейството, но и с приятели или колеги. 

гр. Чепеларе, ул. "Беломорска" 44Б, код 4850, mail@chepelare.bg Община Чепеларе (Municipality of Chepelare)централа: 03051/82-80, факс: 03051/82-79

Следвайте ни

Copyright © 2024 Visit Chepelare.
Сайтът е дарение от Сийка Анастасова Кацарова - израснала в град Чепеларе, понастоящем вицепрезидент на Европейската СПА Асоциация и председател на Българския Съюз по Балнеология и СПА туризъм.

Търси